NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának kezdeményezésére és megbízásából a VOKE Vasutas Művelődési Központ 25 év alatti kreatív fiatalok támogatása céljából nyílt pályázati programot hirdet a DEAL (Debrecen Art Lab) program keretében az alábbi kategóriákban:

PROJECT SPACE

A DEAL Project Space alprogramjában a VOKE Egyetértés Művelődési Központ két, kizárólag erre a célra dedikált helyiségének használatára lehet pályázni kreatív, egyéni és/vagy csoportos tevékenység céljából tematikus megkötés nélkül.
A nyertes pályázó minimum egy, maximum hat hónapra térítésmentesen használhatja a műhelyként, alkotó térként használható helyiséget.

Kötelezettségek:

  • – a nyertes pályázó vállalja, hogy tevékenységéről folyamatosan tájékoztat a közösségi médiában és havonta beszámolót készít
  • – a pályázat végén projekt bemutatón ismerteti az elvégzett munka eredményeit

event SPACE

Az Event Space alprogramban a VOKE Egyetértés Művelődési Központ báltermének térítésmentes használatára lehet pályázni, programok megvalósítása céljából.

Pályázatok beadása

A Project Space és az Event Space alprogramokra leadott pályázatoknak tartalmazniuk kell:

– a megvalósítani tervezett projekt, a tervezett tevékenység rövid bemutatását
– a pályázó(k) rövid önéletrajzát
– munkatervét, benne a projekt tervezett időszakával
– motivációs levelét
– beleegyező nyilatkozatot arról, hogy a pályázat szabadon közzétehető
– beleegyező nyilatkozatot arról, hogy a pályázó a VOKE működési szabályzatát, házirendjét megismerte, betartja.

A két kategória nyertesei számára a VOKE Egyetértés Művelődési Központ mentor programot biztosít: havi rendszerességgel szervez fejlesztő foglalkozásokat (képzés, workshop, tanulmányút, projektspecifikus konzultáció). A projekt megvalósítási ideje a szerződés megkötésével indul.

Az érdeklődők számára a VOKE, a terek és a pályázat megvalósításának pontos körülményeinek jobb megismerése céljából konzultációs napot tart 2024. április 5-én 14-17h közt.

A jelentkezés folyamatos.
Pályázat benyújtási módja: A pályázatokat PDF formátumban elektronikusan kérjük benyújtani a deal@vmuvhaz.hu címre.

Eredményhirdetés: a pályázat beadását követő 14 naptári napon belül.

TECHNO LAB

A DEAL Techno Lab alprogramja 25 év alatti debreceni vagy a városban tanuló elektronikus zenei (techno) producerek, a műfaj iránt érdeklődő, abba aktívan bekapcsolódó vagy bekapcsolódni vágyó fiatalok számára biztosít tapasztaltszerzési, képzési programot. A program együttműködő partnerei a Német Kulturális Fórum – Goethe Intézet, a debreceni Magenta Kraft, a debreceni Unexpected Frequencies és a budapesti Technokunst. 2024. őszén induló program egy workshop sorozat, amelyben magyar és német szakemberek (producerek, rendezvényszervezők stb.) foglalkoznak a debreceni kreatív fiatalok képzésével, amelyen előzetes regisztrációval lehet részt venni.. A pontos program a nyár folyamán kerül meghirdetésre.

őszi színházi esték

bérletajánló 2024 ősz